معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران درباره طرح سازمان عمران سواحل که هنوز در استانهای شمالی متولی ندارد، گفت: توقع ما کیفیسازی طرح دریا است و در پی مذاکره هستیم تا مسئولی برای سازمان عمران سواحل در استانها مشخص شود
به گزارش شمال نیوز به نقل از فارس از هادی ابراهیمی در جلسه ستاد تسهیلات سفر مازندران با بیان اینکه حدود 90 درصد گردشگران و مسافران با هدف استفاده از دریا به مازندران سفر میکنند، اظهار داشت: مسئولان باید زمینههای رضایتمندی مسافران را در بخشهای اجتماعی، فرهنگی و رفاه عمومی را به درستی برای گردشگران در مازندران فراهم کنند.
وی یادآور شد: مسئله دریا یکی از دغدغههای جدی ما است، وجود رئیس سازمان گردشگری که مازندرانی هستند فضای خوبی را برای استفاده از فرصتهای پیش آمده در دولت دهم برای مازندرانیها فراهم کرده است.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه موضوع مهم انتخابات نمیتواند عاملی برای اقدام ویژه تسهیلات سفر در مازندران شود، تصریح کرد: از لحاظ کاری طرح دریا برای استان مازندران مهم است.
وی ادامه داد: اقدام برای طرح سالمسازی سواحل مازندران نسبت به سالهای قبل رویکرد متفاوتی دارد و با واگذاری این طرح به بسیج سازندگی نقش مدیریتی و نظارتی استانداری مداوم است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران با اشاره به اینکه امسال تمام دستگاههای متولی در امر گردشگری باید پای کار باشند، اظهار داشت: مدیریت طرح دریا باید مطلوب باشد، تنها مشارکت فرمانداران مد نظر نیست، ائمه جمعه نیز در اجرای طرح سالمسازی دریا دغدغه دارند و ورود بسیج سازندگی سپاه در اجرای طرح سالمسازی دریا رویکرد فرهنگی را در این طرح مهم تغییر میدهد.
این مسئول با بیان اینکه پیگیری استانداری در اجرای صحیح طرح سالمسازی دریا جدی است، ابراز داشت: سال گذشته همین طرح دریا دو یا سه نفر از مدیران را جابهجا کرد.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه امسال برای ستاد تسهیلات سفر، طرح دریا و ایام نوروز به طور جدی اقدام کردهایم، تصریح کرد: هرگونه موانع برای تحقق و اجرای طرح سالمسازی دریا است باید برطرف شود.
وی اضافه کرد: فرمانداران قدرت دارند میتوانند در طرح سالمسازی دریا به گونهای وارد شوند که دیگر دستگاه اجرایی اجازه دخالت به خود ندهد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: وقتی بسیج سازندگی در اجرای طرح سالم سازی دریا وارد شد هدف بهرهبرداری فرهنگی از دریا است.
وی با تاکید بر اینکه فرمانداران بدون نگرانی از کمبود اعتبار به افزایش کمی طرحهای سالمسازی دریا بپردازند، خاطرنشان کرد: تا پایان دولت دهم ساختار ساماندهی سواحل دریای باید به درستی اجرایی شود.
ابراهیمی با بیان اینکه برای برخی از طرحهای دریا باید برنامه تعریف شود، گفت: اختلاط شنا در برخی از طرحهای دریا نشانه نبود برنامههای فرهنگی است.
وی درباره طرح سازمان عمران سواحل که هنوز در استانهای شمالی متولی ندارد، یادآور شد: توقع ما کیفیسازی طرح دریا است و در پی مذاکره هستیم تا مسئولی برای سازمان عمران سواحل در استانها مشخص شود.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه در تابستان امسال حدود 150 نفر در سواحل مازندران غرق شدند، بیان داشت: برای مدیریت طرح دریا باید وارد عمل شد، با حرفزدن کاری از پیش نمیرود.
وی میزان اعتبار وزارت کشور برای هر طرح سالمسازی دریا را 75 میلیون تومان اعلام و خاطرنشان کرد: هزینههایی که برای طرح دریا صورت میگیرد نباید هدر رود.
ابرهیمی در پایان گفت: به طور پایلوت در 50 نقطه از سواحل دریای مازندران طرح سالمسازی از سوی بسیج سازندگی انجام میشود و در صورت رضایتمندی، اجرای تمام طرحهای دریا به سپاه واگذار میشود.